Loading Events

« All Events

Празненство за 3-ти март 2018, събота от 1:00 pm – 6:00 pm

March 3 @ 1:00 pm - 6:00 pm

Скъпи сънародници!

Заповядайте да отпразнуваме заедно националния празник на нашата мила Родина България! Тържеството ще се проведе в

Polanka Park
на 3-ти Март, събота от 1:00 p.m. – 6:00 p.m.
на адрес:
3258 Knights Road, Bensalem, PА 19020

Училището по занаяти отново ще проведе работилница за правене на мартеници. Ще организираме „караоке” изпълнения на любими български песни от скрити таланти, а за почитателите на народните хора ще има музика и настроение в изобилие. В училището за народни танци ще разучим нови български хора. Ако имате желание да се включите в програмата, моля пишете ни на info@bulgarianculturalcenter.org. Ние ще се постараем да включим възможно повече изпълнения на самодейци.

Моля купете си билети онлайн за $10/вход за възрастни, $5 за деца от 5 до 18 години и безплатен вход за деца под 5 годишна възраст (моля регистрирайте броя на децата с безплатен вход при закупуването на билетите). Средствата събрани от входа ще помогнат да се покрият наемът на залата и работилницата за мартеници. Заплащането можете да направите чрез PayPal, дебитна или kредитна карта.

Побързайте! Броят на местата в залата е ограничен.

За по-добра организация на тържеството, имаме нужда от доброволци. Молим всеки, който има възможност и желание да помогне, да се запише в списъка за доброволци, използвайки този линк.

Много благодарим на всички, които направиха дарения да подпомогнат финансово организацията. Дарения можете да направите лесно когато си купувате билети, или тук.

Очакваме ви с голямо нетърпение на празненството!

Поздрави,
Български Културен Център
info@BulgarianCulturalCenter.org

Details

Date:
March 3
Time:
1:00 pm - 6:00 pm

Organizer

Bulgarian Cultural Center of PA, NJ & DE
Email:
info@bulgarianculturalcenter.org

Venue

Polanka Park
3258 Knights Road
Bensalem, PA 19020 United States
+ Google Map